dvx-living

zonnezeil Soliday

DVX-Living is officiële dealer in West-Vlaanderen van Soliday zonnezeilen.

Wij bieden de ideale schaduwoplossing voor oppervlakten tot maar liefst 85m²

De 10 voordelen:

 1. Geen bouwvergunning nodig.
 2. Hoogwaardig gepolierde dikwandig inoxmasten met interne versterking.
 3. Katrollen uit topsegment zeilsport.
 4. Ingebouwd gelaserd spansysteem.
 5. Zelfreinigend waterdicht doek, kleur naar keuze .
 6. Versterkte contouren van het zeildoek.
 7. Versterkte stiknaden voor extra stevigheid.
 8. Professionele 3D-studie en krachtberekening voor windbelasting.
 9. Doeken kunnen makkelijk verwijderd worden om te laten reinigen tijdens de wintermaanden.
 10. Geen gebruik van gevaarlijke schoorlijnen.

 

Soliday systeem A & M (handbediend)

Kan met de hand bediend worden, het zonnezeil is voorzien van een waterdicht doek in staalvorm gemaakt en is overtuigend in design, techniek en eenvoud.

Video afspelen

SOLIDAY-A is een handmatig oprolbaar zonnezeil van de aanvangsklasse.
Hij overtuigt door zijn luchtige en lichte design en zijn uiterst
veelzijdige gebruiksmogelijkheden van zeilvorm- en grootte.

Het erg eenvoudig te bedienen zeilsysteem is binnen de kortste keren uitgerold en opgespannen en kan in iedere positie en grootte gefixeerd worden.

De diagonaal verlopende as overtuigt door haar elegante design
en haar lengte van max. 8 m. zoals alle SOLIDAY-systemen wordt SOLIDAY-A individueel op maat aangepast aan de plaatselijke omstandigheden
SOLIDAY-A is voorzien van het autorelease-veiligheidspakket en indien
gewenst verkrijgbaar met hoogteaanpassing en touwstopfunctie.
—–
SOLIDAY-M is een handmatig oprolbaar zonnezeil van de aanvangsklasse. Hij overtuigt door zijn luchtige en lichte design en zijn uiterst veelzijdige gebruiksmogelijkheden van zeilvorm- en grootte.

Het erg eenvoudig te bedienen zeilsysteem is binnen de kortste keren uitgerold dan wel opgespannen en kan in iedere positie en grootte gefixeerd worden. De diagonaal verlopende as overtuigt door haar elegante design en haar lengte van max. 13 m. zoals alle SOLIDAY-systemen wordt SOLIDAY-M individueel op maat aangepast aan de plaatselijke omstandigheden. SOLIDAY-M is voorzien van het autorelease-veiligheidspakket en indien gewenst verkrijgbaar met hoogteaanpassing en touwstopfunctie.

Soliday systeem C (automatisch)

Rolt zich met een afstandsbediening automatisch soepel op en af en kenmerkt zich door bescherming tegen zon en regen door een waterdicht doek in staalvorm gemaakt.

Video afspelen

De volledig automatische SOLIDAY-C biedt u bedieningscomfort van het hoogste niveau. Wind- en zonsensoren zorgen voor een zelfstandige, zelfregulerende besturing van het zeilsysteem en garanderen hoogste veiligheid ook tijdens uw afwezigheid. De individuele bediening vindt eenvoudig plaats per afstandsbediening. Het diagonaal oprollende SOLIDAY-C baseert op een nieuwe, gepatenteerde techniek van dynamische zeilophanging. Plotseling optredende belastingen zoals sterke windbuien of extreme regen worden afgestoten door het voortdurend op spanning staande zonnezeil. De dynamische zeilophanging is de doorslaggevende factor die de SOLIDAY-C met de 
juiste planning zeer geschikt maakt als zowel zon- als ook  regenbeschermingssysteem.

Soliday systeem CS (automatisch)

Is ook automatisch en creëert vergeleken met de conventionele luifels een heel groot schaduwoppervlak. De horizontale as wordt aan de wand gemonteerd.

Video afspelen

Het SOLIDAY-CS biedt in vergelijking met reguliere markiezen een opvallend grote oppervlaktezonnewering met volledig automatisch radiografisch bedieningscomfort. SOLIDAY-CS wordt met behulp van een horizontale, motor-aangedreven as aan de gebouwwand als een markies opgerold. Door middel van een nieuwe, gepatenteerde systeemoplossing wordt het zeil met één druk op de knop tot 7 meter automatisch uitgerolt. Daarbij kan het zeil een driehoekige vorm met een mast hebben, of een vierhoekige vorm met twee masten – naar wens horizontaal of in een hoek gespannen. Dit nieuwe zeilconcept voor zon- en regenbescherming opent hele nieuwe ontwerpdimensies –
een architectonisch highlight voor de coole zomeruren.

Vaste zeilen – Semipermanent

Vergroot jouw leefruimte. Je kussen laten liggen op de loungebank of heerlijke beschutting in de schaduw op jouw favoriete plek in de tuin. Een eye-catcher boven jouw barbecue plek of buitenkeuken.

De RVS spanmast met intern spansysteem; alle koorden hebben wij in de masten weggewerkt wat zorgt voor een slank design zonder koorden buitenom. In de mast zit ons technische trucje wat zorgt voor een krachtoverbrenging van 1 op 5. Dit betekend dat wanneer je aan de achterzijde bij de bediening met 80 kilogram trekt, je het doek met 400 kilogram aantrekt! Ontzettend strak waardoor het gehele systeem en het doek tegen een stootje kan. Wil je alles in kleur gecoat hebben? Geen probleem.

Neem zeker contact met ons op voor een vrijblijvende offerte
en maak een afspraak om de demomodellen te bezichtigen

Of bezoek vanaf 2023 onze nieuwe toonzaal te Nelcastraat in Lendelede

  Xavier Duchateau 0456/18.59.10
  Dries Vanthuyne 0456/21.29.97

  © 2024 dvx-living

  Thema door Anders Norén